Тернополяни жартують: Януковичу пощастило – Злата Огнєвич – третя!

Поділитися

– Якби українка перемогла в Швеції, то Партія Регіонів і Янукович з Азаровим розписались би у своїй неспроможності,- жартують тернополяни у соцмережах за підсумками голосування Євробачення-2013.

Переможцем “Євробачення-2013” стала представниця Данії Еммілі де Форест з піснею “Only Teardrops”. У ході голосування співачка набрала 281 бал. Представниця України співачка Злата Огневич з піснею Gravity посіла третє місце, набравши 214 балів і поступившись азербайджанцю Фаріду Мамедову (234 бали).
Що цікаво,  азербайджанця готувала на конкурс також українська команда.

Образливо, що українка, зайнявши третє місце на УТ-1 так і не могла потрапити в ефір. На державному каналі не було просто ефіру. В росіян святкували в ефірі ОРТ ледь не до ранку…

Приємно вразила ведуча Першого Національного: розповіла, що коштів в Україні не має і, можливо, владі пощастило, що Злата не виграла… На цьому ефір національно по висвітленню Євробачення завершився.

А ось в Росії Азейбарджанцям буде не солодко:

У вертикальному стовпчику – оцінки, які виставили українці європейським співакам, а в горизонтальному -скільки балів отримала злата від інших європейських країн.



Найчастіше громадяни інформують Міндоходів про ухилення від сплати податків

Фото дня