Олена Підгрушна + Олексій Кайда= ?

Поділитися

В Україні поменшало завидних наречених. Минулими вихідними чемпіонка світу з біатлону Олена Підгрушна стала на рушничок щастя з народним депутатом України (фракція ВО “Свобода”) Олексієм Кайдою. Молодята розписувалися у Тернопільському РАЦСі

25 травня. До “Дому щастя” приїхали на білих “Мерседесі” та BMW”, які взяли у друзів. Олексій Кайда виніс наречену на руках, поцілував, а потім стали до знимки. Після розписки подружжя зібралося з батьками у ресторані, випили філіжанку кави з солодощами. Повноцінна весільна забава відбулася у неділю, 26 травня, в ресторані “Братислава”. На весілля запросили 160 гостей.

Привітати свого колегу з одруженням прийшли політичні побратими зі “Свободи”: віце–спікер парламенту Руслан Кошулинський, нардепи Андрій Мохник (заступник керівника фракції “Свобода”), Ігор Мірошниченко, Андрій Міщенко, Валерій Черняков, Олег Осуховський, Андрій Тягнибок (брат лідера ВО “Свобода” Олега Тягнибока). Як розповів “ВЗ” Олексій Кайда, Олег Тягнибок не зміг прийти на весілля, бо мав кілька важливих зустрічей у Києві. Але привітав подружжя з весіллям.

На весіллі було два тамади. А старости – не з політики, а зі спорту. Один з них – директор школи вищої спортивної майстерності, другий – його заступник, тренер.

Підгрушній та Кайді гості дарували переважно гроші. “Подарунки були різні, але найбільш оригінальні – речі, які власними руками виготовили наші племінники, хрещеники, – розповідає Олексій Кайда. – Вони подарували шкатулки, корони.

Найприємніший подарунок для нас – гарний настрій наших гостей”. Оскільки у Сумах відбувається збір біатлоністів для підготовки до чергової Олімпіади, то не всі колеги (спортсмени та тренери) Олени змогли бути на її весіллі.

Подружжю спортсменки та народного депутата гості бажали насамперед поповнення в сім’ї. Олексій Кайда сказав кореспонденту “ВЗ”, що поповнення – лише після Олімпіади… Наразі медового місяця у молодят не буде, бо Олена Підгрушна готується підкорити нові олімпійські горизонти, повідомляє Високий замок

Фото За Збручем

“Танцювальна Індія” в Тернополі

Сьогодні “Океан Ельзи” в Тернополі: фани готують два флешмоби!