Почали судити голову обласного УДАРу

Поділитися

7 травня почався судовий розгляд справи за позовом обманутих головою обласної організації партії УДАР Віталієм Іляшенко про стягнення заборгованості за виконану під час виборчої кампанії роботу.

Нагадуємо, що партія УДАР в особі голови Черкаської обласної організації Віталія Іляшенко заборгувала значні суми коштів своїм колишнім працівникам. Неодноразово ця інформація вже з”являлася у ЗМІ та цьому ганебному явищу була дана негативна громадська оцінка.

 

Сьогодні ж настав час відповідати згідно з чинним законодавством. Нижче розміщуємо фото ухвали про відкриття провадження в справі та повістку до суду.

Однак як і передбачалося пан Віталій Іляшенко не з”явився, а надіслав свого представника.

Який фактично визнав факт роботи під час виборчої кампанії позивачів, але запевняв, що нікому заробітної плати не платили, а лише обіцяли посади у перспективі. Про це повідомив нашому виданню один з позивачів Олександр Безпрозванний.

 

Також позивач повідомив наступне – суд взяв до розгляду всі наші докази які ми надали як позивачі. Ми підтвердили в ході судового засідання ту інформацію яку подали у позовній заяві. Зокрема про те, що в нас була усна домовленість з Віталієм Іляшенко по виконанню роботи пов’язаної з організацією та проведенням виборчої кампанії. Про те, що пан Іляшенко не в повному обсягу виконав взяті на себе фінансові зобов’язання.

Наразі суддя вислухавши доводи сторін оголосила перерву у судовому розгляді даної справи. Наступне судове засідання призначене на 13 червня. В ньому як повідомляють позивачі візьмуть участь і ряд свідків які підтвердять факт виконання роботи позивачами на платній основі, повідомляє черкаський сайт КРОПИВА

Цікаво, чи зі всіма мешканцями Тернопільщини розрахувалося за парламентські вибори керівництво місцевого УДАРу?

Жахлива аварія викликала масові безпорядки (відео)

Георгіївська стрічка: для завтрашніх провокаторів у Тернополі