Жахлива аварія викликала масові безпорядки (відео)

Поділитися

Масові безпорядки тривали понад шість годин в Івано-Франківську, на місці дуже багато міліції, наряди “Беркута” та машини з працівниками ДАІ.
Натовп скандує “Ганьба”

Спершу начальник ДАІ області заступався за свого підлеглого, намагався його забрати з місця події:

Натовп не дав цього зробити, декілька разів хотіли перевернути авто та розправитись із інспектором, що на думку очевидців був “під шафе”

Тоді потасовки почастішали, під час однієї з них начальника ДАІ області  тягали за галстук та обзивали “мусором”

Близько 23.00 на місце прибув заступник прокурора області та керівництво міліції:

Намагались змусити натовп розійтись, безуспішно.

Після пропозиції начальника ДАІ, поїхати на експертизу з свідками люди почали сваритися між собою, ледь не дійшло до бійки, все ж вирішили чекати експертів на місці:

Прокурор через рупор службового авто спробував змусити натовп розійтись чи відступити, це не змінило ситуації, всі оточили місце ДТП щільним кільцем, кількість присутніх уже близька до 500осіб.

На місці події працюють експерти

У Державтоінспекції Івано-Франківська заступилися за співробітників, які 7 травняпотрапили в аварію на вулиці міста і ледь не стали жертвами суду Лінча на місці ДТП.

За словами прес-секретаря обласної ДАІ Мирослави Белдик, обидва міліціонери на той момент були тверезими і переслідували порушника, який загинув в аварії.

“Вони виконували свої обов’язки. Наші співробітники були тверезими, це показали результати тестування на алкотестері, проведені відразу ж на місці події. Крім того, у наших співробітників,також на місці події, в присутності громадян, була взята проба крові на аналіз”, – заявила вона.

Також прес-секретар зазначила, що інспектори намагалися зупинити порушника, який істотно перевищив допустиму швидкість і не реагував на вимоги зупинитися, і це саме загиблий водій був у нетверезому стані.

“Його двічі позбавляли прав за керування автомобілем у нетверезому стані”, – підкреслилапрес-секретар.

 

Вночі в Івано-Франківському обласному наркологічному диспансері державтоінспектори пройшли медичне освідчення на стан алкогольного сп’яніння.

 

Експертиза підтвердила, що працівники ДАІ були тверезі.

http://typical.if.ua

Чортківський цукровий завод продали за 32 мільйони

Почали судити голову обласного УДАРу