Роман Олексія Кайди з коханкою був надзвичайно палким

Поділитися

До такого висновку можна дійти, гортаючи сайт Верховної Ради на сторіночці народного депутата Олексія Кайди. Нині нардеп ніби хоче наверстати за попередні роки, коли потайки зустрічався з коханкою Оленою Підгрушною. Кайда був тоді одруженим. Підгрушна не була чемпіонкою світу з біатлону. На днях вони одружуються. Щастя їм і всіх благ.  Як людям. Але як політику-націоналісту Кайді виправдання не має…

У грудні 2011 року, одружений християнин-націоналіст, лідер всеукраїнського об’єднання “Свобода” на Тернопільщині Олексій Петрович Кайда в кріслі голови Тернопільської обласної ради добре “розважався-кувиркався”, що й словом не обмовився про автокатастрофу губернатора Валентина Хоптяна. Аж сьогодні нардеп-свободівець “прозрів” і  зареєстрував Проекти Постанов про створення Тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України з питань розслідування фактів порушення посадовими особами державних адміністрацій Тернопільської області законодавства України в галузі земельних відносин та з питань розслідування обставин ДТП 31.12.2011 року в Хмельницькій області за участі посадових осіб Тернопільщини.

“В обставинах ДТП є ряд суперечливих фактів. Вважаю, що слідча комісія повинна провести об’єктивне і неупереджене розслідування обставин резонансного ДТП зі смертельним результатом, яка сталася на Хмельниччині”,- зазначив свободівець. А де він був раніше? чому мовчав стільки часу???!

Народний депутат наголосив також на тому, що необхідно перевірити факти масового “розбазарювання” землі. “Протягом останніх років на Тернопільщині діяльність посадових осіб державних адміністрацій призвела до численних і системних порушень законодавства, більшість з яких мають ознаки корупційних дій. При розпорядженні земельними ділянками спостерігаються факти службового зловживання. У багатьох випадках виділення землі відбувається на користь родичів посадових осіб державних адміністрацій Тернопільської області, що є корупційним правопорушенням. Те, що нині відбувається із землею, можна порівняти хіба що зі створенням сумнозвісних радянських колгоспів. Землі Тернопільщини чиновники “роздаровують” “добродіям” із Хмельничинни, Київщини, Черкащини та навіть Донеччини! І це у той час коли, місцеві жителі роками чекають, що їм виділять ділянку”, – сказав Олексій Кайда, повідомляє 17 травня 2013 року прес-служба Тернопільської обласної організації ВО “Свобода”

Юрій Костенко і тернопільські розкольники РУХу Богдан Бойко і Ярослав Джоджик визнали свою провину

За годину у Тернополі презентація нової книжки “Я хочу бути джазом і рок-н-ролом” Василя Махна