Юрій Костенко і тернопільські розкольники РУХу Богдан Бойко і Ярослав Джоджик визнали свою провину

Поділитися

Такий висновок можна зробити із повідомлення прес-служби Народного Руху України. Партія Вячеслава Чорновола – Народний рух України об’єдналася з Українською народною партією Юрія Костенка.

“Більшістю голосів (232) делегати XXII позачергового з’їзду Народного Руху прийняли рішення про об’єднання з Українською Народною партією.
Зала вибухнула оплесками. Делегати стоячи скандували “Україна!”, – повідомляє прес-служба НРУ у фейсбуці, оскільки сайт партії вночі “положили” хакери.

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” рекомендує тернополянам почитати пресу за 26 березня 1999 року, коли Ярослав Джоджик з тернопільськими розкольниками поливали брудом вже покійного В’ячеслава Чорновола. Інтерв’ю в “Тернопільській газеті” “вилизували” два тижні, щоб дошкульніше спаплюжити Чорновола. Але є на небі правда. Чорновіл загинув вночі в середу, 25 березня 1999 року, а газети вийшли у четвер, 26 березня. Вийшло, що Джоджик і компанія, яка гналася за грошима, просто обблювали пам’ять про покійного. Як наслідок, лідер УНП на Тернопільщині до сьогодні – через півтора десятка років не може вийти на будь-який мітинг, бо його освистують тернополяни.

Цікаво, чи пробачать Джоджику розкол РУХу після каяття перед громадою Тернополя, що вчинив так підло спільно з ренегатами лавриновичами і т.п. янучарами?

Кореспондент 5-го каналу Ольга Сніцарчук про побиття і спілкування зі слідчим

Роман Олексія Кайди з коханкою був надзвичайно палким