Син убив батька у Борщівському районі

Поділитися

Побутова сварка у родині жителів села Ланівці Борщівського району призвела до трагедії. Під час з’ясування взаємин 23-річний син наніс тілесні ушкодження 52-річному батькові, від яких останній помер.

Повідомлення про те, що у власному будинку знайдено мертвим 52-річного жителя села Ланівці надійшло до працівників Борщівського райвідділу міліції від сусідки загиблого. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Щоб встановити причину смерті селянина, тіло направили на судово-медичну експертизу. Медики констатували: смерть 52-річного ланівчанина настала внаслідок внутрішньої кровотечі та розриву селезінки. Насильницька смерть – діяння кримінальне, тож правоохоронці почали з’ясовувати, хто ж позбавив чоловіка життя.

За підозрою у вчиненні важкого злочину міліціонери затримали сина загиблого. 23-річний молодик спочатку не визнавав своєї провини, проте згодом зізнався, що дійсно напередодні сильно побив батька.

Як з’ясувалося, конфлікти у цій родині виникали часто, а все через пристрасть до спиртного. Чоловіки ніде не працювали, заробляли на прожиття випадковими підробітками.

Того трагічного дня, зі слів підозрюваного, батько першим спровокував скандал. Накинувся на сина з докорами, мовляв, ходиш невідомо куди. На момент сварки обоє чоловіків уже були напідпитку. Повчання 23-річному парубкові не сподобалися і на родича посипалися стусани. За допомогою до лікарів не звертався. Через три дні його виявилися мертвим.

Підозрюваний у важкому злочині затриманий та перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. За вчинене молодику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Як шахрайки “замолюють” гріхи золотом і доларами

У Тернополі відбудеться матч з регбі