Добрі справи у Скалі-Подільській на Тернопільщині

Поділитися

Те, що добрі справи можна і треба робити в будь-який час ще раз довели працівники комунальних підприємств Скали-Подільської (Борщівського району на Тернопільщині) та селищної ради які, незважаючи на докучливу дощову погоду, висадили квіти біля селищної ради, пам’ятника М.Грушевському та на схилах біля “Басону”.
Також була спущена вода та почищені стіни й дно басейну біля фігури Богоматері та прибрана прилегла територія.З дна басейну були підняті монети, котрі кидали у воду люди, загадуючи бажання. На ці гроші (90 гривень 56 копійок) буде куплена ваза для квітів та встановлені ліхтарики, що працюють на сонячній енергії.
Тож щиро хочу подякувати людям, які завжди готові творити добро : Вівчарику С., Мілаєвичу Р., Бобінському В., Бицю В., Бартків Н., Левицькій С., Панькевич Т., Журбі Л., Пенцак Г., Буряк Л. та багатьом іншим.
Окрема дяка доброчинцям за посильну допомогу громаді:
Сідоровій Л. – за гарні квіти для садіння, Маковській Н. – за придбання ліхтариків, що живляться від сонячної енергії, Віктору та Наталії Бейко – за виділення коштів для придбання нових килимів на ритуальний автомобіль. Закликаю усіх не бути байдужими й вносити свій вклад у благоустрій селища. Наразі стоїть питання придбання навісу над фігурою Богоматері біля “Басону” та допомоги у встановленні огорожі на новому кладовищі.
Усі, хто може й хоче допомогти, звертайтеся за номерами телефонів:
5-11-31 – селищна рада;
5-19-54 – комбінат;
0975742013 – начальник ККП.
Добрі справи завжди були в пошані!
Начальник Скала-Подільського ККП А.А. Дорож

Тернополянин стане спонсором київського “Динамо”

У Скалі-Подільській збирають кошти на реставрацію фігури Матері Божої