Експерт вимагав у підприємця 600 доларів за технічний висновок

Поділитися

Прокуратурою області направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно технічного експерта за фактом одержання ним неправомірної вигоди.

600 доларів США зажадав від підприємця технічний експерт за надання висновку про проходження позачергового технічного огляду та експертного обстеження автомобільного крану.
При цьому посадовець наголосив підприємцю, що без грошей він затягуватиме процес проходження техогляду та всіляко перешкоджатиме у видачі висновку.
Проте, скористатись коштами експерту не довелось, оскільки після одержання неправомірної вигоди його затримали правоохоронці.
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду за ч.4 ст.368-4 КК України (одержання експертом неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах особи, яка передає таку вигоду поєднане з вимаганням неправомірної вигоди), повідомили “ПРО ВСЕ” у прес-службі прокуратури Тернопільської області

Підприємці повинні відображати свої доходи у Книзі

Футбольна команда прокуратури Тернопільської області стала срібним призером турніру з міні-футболу на «Кубок Генерального прокурора України»