У Кайди і Головка заберуть чесно зароблені в олігархів кошти?

Поділитися

19 червня 2013 року народні депутати від КПУ Вікторія Бабич, Роман Шугало та Петро Цибенко зареєстрували у Верховній Раді проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності за перешкоджання використання форм увічнення Перемоги)», реєстраційний номер 2355.

Законопроект розроблений з метою встановлення адміністративної відповідальності за створення перешкод для використання форм увічнення Перемоги, передбачених статтею 2 Закону України «Про увічнення Перемоги у Великі Вітчизняній війні 1941-1945 років».

Основними положеннями цього законопроекту встановлюється адміністративна відповідальність за створення перешкод будь-якою особою для використання форм увічнення Перемоги та подвигу народу-переможця, у вигляді штрафу від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також, за ті самі дії, вчинені групою осіб штраф буде складати від п’ятнадцяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Слід відмітити, що до основних форм увічнення Перемоги та подвигу народу-переможця відносяться покладання вінків, квітів до пам’ятників та меморіалів воїнам Великої Вітчизняної війни, суспільне використання  копій  Прапора Перемоги під час урочистих заходів, присвячених  Дню  Перемоги та інше.

«Прийняття зазначеного законопроекту буде слугувати превентивним заходом щодо осіб, які за власними політичними чи іншими поглядами намагаються створювати перешкоди для належного застосування форм увічнення Перемоги та подвигу народу-переможця у державне свято – День Перемоги (9 травня)»,- наголосила співавтор законопроекту Вікторія Бабич, повідодляє прес-служба Комуністичної партії.

Як відомо, нардепи-свободівці вже кілька років підіграють комуністам у популяризації святкування 9 травня.

Як тернопільські націоналісти заробили по 500 тисяч

***

Фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області у відділі освіти Козівської районної державної адміністрації виявили більше 180 тис. гривень фінансових втрат

Справу про отримання хабара керівником комунального підприємства передано до суду