У Тернополі вже готуються до виборів

Поділитися

 

12червня 2013 року Координатор проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Центральною виборчою комісією України та за організаційної підтримки ВГО «Комітет виборців України» проведе в Тернополі презентацію новоствореної он-лайн системи навчання членів виборчих комісій.  

Під час заходу керівний склад територіальних та окружних виборчих комісій, представники місцевих осередків політичних партій, громадських  організацій та ЗМІ, експерти з питань виборів  зможуть ознайомитися з можливостями ресурсу, який наразі спрямований на підготовку працівників виборчкомів з проведення виборів народних депутатів України, а в перспективі може використовуватися для проведення навчання на будь-яких виборах в Україні.

Презентація розпочнеться  о 10:30  за адресою: м. Тернопіль, готель «Тернопіль», вул. Замкова, 14, конференц-зал (третій поверх).

Серії регіональних презентації проходять протягом травня – червня 2013 року в рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців». Проект  реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на запит Центральної виборчої комісії за підтримки Канадського агентства міжнародного розвитку і Міністерства закордонних справ Норвегії.  

Як чиновники Тернопільської міської ради роблять з мера … дурня

Потерпілих під час події з вантажним поїздом на Тернопільщині не має