Як побачити на власні очі керівництво тернопільських податківців

Поділитися

 

ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ

 громадян начальником та заступниками начальника

Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

 

Якимчук Петро Миколайович – начальник Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області    кожний другий  і  четвертий вівторок місяця з 10.00 до 13.00 та  з 14.00 до 18.00 год.

 

Гудима Світлана Федорівна – перший заступник начальника Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області – кожний перший і третій четвер з 14 до 18 год. з 10 до 13 год.

 

Кондратюк Олександр Володимирович – заступник начальника оперативного відділу Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області –  кожну першу і четверту  п’ятницю місяця з 14 до 17 год. та з 10 до 13 год. 

 

Воробець Євген Васильович – заступник начальника Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області    кожний перший і другий понеділок місяця  з 14 до 18 год.

 

  Поліщук Іван Васильович – заступник начальника Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області   – кожну другу і четверту середу місяця з 10 до 13 год. 

 

  Кравець Василь Тарасович – заступник начальника Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області  – кожний третій і четвертий понеділок місяця з 10 до 13 год.

Чи повторить Тернопіль долю Детройта?

Тернопільський “Сокіл” запрошує на відкриті тренування