Як політики продають людей (відео)

Поділитися

Згідно із заявою Сергія Мельниченка, координатора Коаліції учасників Помаранчевої революції, представники владних структур запропонували йому $ 100 тисяч за припинення «Врадіївської ходи» і скасування акцій протесту біля будівлі Адміністрації Президента, на Банковій і біля Міністерства внутрішніх справ. Про це він заявив вчора особисто на своїй сторінці в Facebook, але ні імен, ні подробиць переговорів не повідомив.

Як виявилося, Мельниченко і ще один представник опозиційної організації – голова київської УНА-УНСО Ігор Тополя, дійсно брали участь у переговорах про припинення мітингів, але не з правоохоронними органами, а з журналістами телекомпанії V-TV. Напередодні зустрічі телекомпанії надійшла інформація від одного з учасників «Врадіївської ходи» про те, що організатори наполегливо шукають контакти в силових відомствах і готові за гроші зупинити марш на підході до Києва. Для того, що б перевірити ще раз цю інформацію, знімальна група зв’язалася з Ігорем Тополь і отримала від нього запрошення на зустріч.

Як повідомляють журналісти, під час переговорів координатор КУПР, прийнявши їх за представників провладних сил, запропонував свою допомогу, що б заспокоїти людей і нейтралізувати «Врадіївський ходу». Єдине, через що виникла суперечка – ціна. Спочатку Тополі і Мельниченко запросили за свої послуги $ 350 тисяч, але після торгів з журналістом знизили ціну до $ 100 тис. Всі вищезазначені переговори зафіксовані на відео і доступні для перегляду на YouTube.

Даним розслідуванням журналісти V-TV хотіли показати, як цинічно і безсовісно політичні лідери спекулюють закликами до боротьби, революційними ідеалами і проблемами людей, коли на горизонті з’являються гроші. Здоров’я Ірини Крашковой, постраждалої у Врадіївці дівчата, так само не стало винятком.

Як тоді можуть такі люди бути організаторами «Врадіївської ходи»? Може, варто нам всім замислитися у щирості намірів учасників цієї акції? Про моральне обличчя людей, подібних Тополі і Мельниченко, кожен зможе судити після сьогоднішнього оприлюднення телекомпанією «V-ТV» свого розслідування. Після того, як активісти погодили з «представником державних відомств» в особі журналіста телекомпанії «V-ТV» грошову винагороду за свої послуги, вони були захоплений зненацька знімальною групою. Питання журналіста «Ігор, за скільки ви продали Україну?» Так і залишився без відповіді – Тополі з Мельниченком спішно ретирувалися.

http://www.pravo-kiev.com

Тернопільчани не пошкодували на нові авто майже 17 мільйонів доларів

Головний архітектор Тернополя не на своєму місці?