Як тернопільські митники “нагрілись” на швидких допомогах, які куплені за кошти благодійників

Поділитися
"Дитяча" швидка

Чи зможе керівник тернопільських податківців пан Вітрук пояснити тернополянам, для чого його підлеглі “здерли” зі станції швидкої допомоги понад 10 тисяч гривень! Як відомо, тернополяни збирали кошти під час акції “Я хочу жити” на купівлю швидкої. На жаль, акумольованих коштів вистачило лише на обладнання, а два “беушні” автомобілі” купив благодійник, який просив його не називати.Чоловік виділив 20 тисяч євро на купівлю двох автомобілів швидкої – однієї для дітей, іншу – для “сердечників”. Водії швидкої кажуть, що той меценат якось викликав нашу швидку, коли потрібно було привести дитину в лікарню. Побачена “труповозка”-газелька просто шокувала чоловіка.

На жаль, після купівлі, швидкі змушені були простояти 9 місяців у гаражі. Щоб “просто так” не стояли, тернопільські митники забрали на два місяці до себе. За 150 гривень на добу “стояння”. Усі тернополяни обурені! За благодійні кошти вдалось викупити автомобілі. Але хіба так по людськи чинити? Чому мовчав заступник з гуманітарних питань Тернопільської ОДА Петро Гоч, який сьогодні втік у відпустку?! Керівник же швидкої Михайло Джус каже (слухай аудіо), що винна у цій ситуації… міністр Наталка Королевська, яка у той час “трусила гуманітаркою” кілька місяців. Самі ж водії швидких переконані, що наші чиновники навіть на “гуманітарці” хочуть нагріти руки.

-Пустили станцію швидкої допомоги побиратися,- з сумом в очах говорили чоловіки. – Де таке бачено, щоб жебрацтво та й ще й рекламувати в газетах, по телебаченню! Мер мав би з сорому згоріти! Його обрали тернополяни! Та він за них, за наше здоров’я мав би перш за все піклуватися… Виділити кошти з бюджету не на службове авто, яке коштує як 4 “швидкі”, а на медикаменти, автомобілі “скорої допомоги”… Але хіба нашу владу люди цікавлять?



Нападник у саморобній масці відімстив сусідці за скривджених дітей 25 ударами по обличчю та голові

Андрій Підлужний: “Складається враження, що місцева влада користується в Тернополі “правом першої шлюбної ночі” і всі народжені тут, вже комусь і щось винні…”