Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти

Поділитися

Згадав ці слова, аналізуючи ситуацію яка склалася в Збаразькій міській раді. Опозиційні депутати вже тривалий час ведуть боротьбу з міським головою від Партії регіонів Михайлом Бочаровим “діяльність” якого поставила місто на край прірви.
В недалекому майбутньому в рядах опозиції були і депутати від ВО “Свобода”.Так в березні 2011 року вісник “Свобода” Збаражчина писав: “Доводимо до відома виборців, що дії голови міської ради не відповідають будь-якому тверезому глузду, протирічать вимогам виборців, думці депутатів ради, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, а заради спасіння своєї посади він готовий на все, аж до повного паралічу міського господарства”, Ми, депутати від ВО “Свобода” рішуче налаштовані на захист прав збаражців. Ганьба!!! Такий голова місту не потрібний!!!
Але, як співається в пісні “час рікою пливе…”, а все міняється. В кінці 2012 року сенсаційно для всіх Михайло Бочаров і районна організація ВО “Свобода” стали побратимами.
Запитаєте — Що “Свобода” перевиховала Бочарова, зробивши його патріотом міста? Холілось би, але все набагато простіше. Голова районної організації ВО “Свобода” Ю. Дмитришин, та його однопартієць В.Демчук, як подяку за зраду опозиційних сил, отримали з рук Бочарова посади керівника та головного інженера МКП “Добробут”. Так, так той самий Дмитришин якого в серпні 2011р. бувший начальник МКП М.Шафранюк прийняв на роботу лише майстром. Тоді колектив МКП підняв бунт, який організував, як ви здогадуєтесь М.Бочаров. На зборах трудового колективу інспектор з кадрів Оксана Філик заявляла, що Юрій Дмитришин не може працювати майстром, так як він випускник ПТУ (токар) і не має досвіду роботи з людьми. Тоді Дмитришина з даної посади звільнили. /2013/01/pracivnyky-mkp-zbarazh-bjut-na-spoloh-svobodivci-destabilizujut-robotu-pidpryjemstva/
Здивуєтесь — яку ж вищу освіту можна здобути за один рік, якщо в кінці 2012 року Юрій Дмитришин , з подачі все того ж Бочарова, стає головним інженером, а невдовзі начальником МКП “Добробут”. Ось так і стали Михайло Бочаров і ВО “Свобода ” побратимами.
Заручившись підтримкою такої “патріотичної” сили М.Бочаров і надалі плює на думку депутатів, приписи прокуратури, протоколи про корупцію. Про повну катастрофу міської господарки вже й згадувати не хочеться. Все на очах виборців: міська каналізація тече в річку Гніздна, дороги розбиті вщент, сміття вивозиться нерегулярно, а міське сміттєзвалище на грані закриття. За нове сміттєзвалище ніхто і не думає, за міський туалет вже й згадувати стидно.
Отак, депутати від ВО “Свобода” боролись за права виборців, виборовши собі посади і можливість відкатів бюджетних коштів.
Ну а виборці вимушені почекати. Адже ще не всі “проблеми” порішали друзі від Партії регіонів і ВО “Свобода”, Ще є “лакомі” земельні ділянки, які , до речі, вони вже почали заміряти, і т.д.
Думаю, ще багато цікавих подій їх спільної діяльності ми незабаром побачимо. А поки що, нівелюючи свою продажність, представники «Свободи» почали справжню війну проти депутатів від опозиційних сил, які засудили їх поведінку. При цьому використовують старий радянський метод: вкравши з голови людини шапку ховають її за пазуху і кричать – ловіть злодія.

Олег Скрипка, спеціально для “Про все”

Бабуся «наклала купу» в маршрутці за… безкоштовний проїзд

Син Гладкого стане благодійником?