У Тернополі презентували виставу “Сотниківна” (фото, відео)

Поділитися

Вчора у Тернопільському ляльковому театрі ніде було яблуку впасти: вся інтелігенція міста, а також з Бережан і найближчих сіл від Тернополя приїхали подивитись виставу “Сотниківна”. У залі були помічені Олег Герман з дружиною, депутати облради Володимир Чубатий та Степан Барна, керівництво філармонії та обласного театру, колишній губернатор Василь Коломийчук та інші відомі краяни.  Театр-студія “Сузір’я” під керівництвом Ореста Савки поставила Богдана Лепкого у драматичний переробці Богдана Мельничука.

Надзвичайно патріотична вистава демонструє часи гетьмана Івана Виговського, переможну битву під Конотопом.  Тексти акторів надзвичайно багаті на прислів’я і приказки. Про гру акторів говорити не приходиться, бо театр аматорський, але й там є чимало цікавих вдало зіграних образів. Найважливіше ж у виставі – змістовна частина. Детальніше – дивіться відео з найцікавіших моментів та фоторепортаж.
















До уваги платників єдиного податку

Колишній перший заступник ДПА в Тернопільській області та начальник ДПІ в одному з районів області приховали злочин при організації та проведенні службового розслідування