Дух Тернопільських соколят гартував черговий вишкіл

Поділитися

З 24 по 26 серпня 2013 року Тернопільська обласна молодіжна громадська організація «Сокіл» організувала вишкіл для нового членства організації. Таборування відбувалося біля села Антонівці, що на Шумщині де від квітня по серпень 1943 року розташовувався штаб Української повстанської армії «Південь», неподалік від місця найбільшого бою між УПА та НКВС.

Під час вишколу «Соколята» слухали ідеологічні лекції, опановували основи рукопашного бою і боксу, вправлялися у стрільбі, стройовій підготовці.

«Основна мета вишколу – це сприяти фізичному, духовному та інтелектуальному розвитку молоді, – розповів голова Тернопільської міської молодіжної громадської рганізації «Сокіл» Мар’ян Козбур. – Такі заходи допомагають кожному проявити свої кращі якості для подальшої роботи організації.

В «Соколі» проведення вишколів стало доброю традицією, тому вони проводитимуться і надалі.

«Ми розуміємо, що сьогодні, тимчасово, нашою державою керує антиукраїнська влада. Тому про те, як змінити ситуацію в майбутньому потрібно дбати вже зараз. Кожен наступний наш вишкіл – це шлях до виховання нового патріотично налаштованого покоління українців. І за цією молоддю – майбутнє нашої нації!» – зазначив голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл» Ігор Бойчук.

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

Як мера Тернополя “не облизали” в сюжеті про День міста

На Тернопільщині знешкоджено горілчаний синдикат