Кабінет губернатора Тернопільщини провалюється … під землю (фото, відео)

Поділитися

Робочі місця голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна і першого заступника голови обласної ради Сергія Тарашевського можуть канути в бездну. Тернополяни, які проходили поруч, коли журналіст “ПРО ВСЕ” проводив фото і відеозапис, жартували, що свободівець -мер Сергій Надал нарешті розпочав таким методом проводити “люстрацію влади”. Деякі тернополяни казали журналісту, що то давно мало б таке статися, бо там постійно розливається вода і каналізація.

– Після кожного дощу в Тернополі пам’ятник Степану Бандері стоїть в лайні,- грубо, але чесно повідав пенсіонер Степан журналісту “ПРО ВСЕ”. У нас все таке в Тернополі. Навіть дітей, щоб завести в цирк, треба таким смородом і брудом йти, що ледь не ригаєш. А казали циркачі, що мерія з них здерла аж 5 тисяч гривень за дві неділі оренди місця на клозеті в парку Шевченка. Хіба це влада? От влетить хтось з бандюків на “Мерседесі”, тоді вже Надал зачухається…

Якщо ж говорити фактами щодо новоутворення, з дванадцятої години дня сьогодні яма біля пішохідного переходу на вулиці Грушевського збільшувалась в розмірах доволі швидко. Якщо в обід дира була як кулак, то після 15 години вже можна було легко пропхати трилітровий бутель. Водії наразі не помічали небезпеки. Лише фіксація фотокореспондента небезпеки змушувала деяких водіїв уважніше розгледітись і оминати яму.

Печерний вік влади на Тернопільщині: 13 районних державних адміністрацій не мають веб-сайтів

У що «хімія» та сонце перетворюють нашу шкіру?