У дохід держави стягнено 72 тисячі 856 гривень

Поділитися

 

                            Державною екологічною інспекцією у Тернопільській області у грудні 2011р. було проведено перевірку Приватного підприємства «Альма – Віта».

   Під час  обстеження було з’ясовано, що підприємство без отримання дозволу на спеціальне водокористування протягом чотирьох місяців здійснювало забір прісних підземних вод для виробничих потреб , внаслідок чого державі завдано збитків на загальну суму понад 70 тисяч гривень.

     Стосовно службових осіб було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.240 та ч.1.ст.364 – 1 КК України.

     Тернопільський міжрайонний прокурор з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області звернувся в господарський суд Тернопільської області з позовом до відповідача – Приватного підприємства «Альма – Віта » про стягнення збитків у розмірі 72 тисячі 856 грн. Рішенням господарського суду Тернопільської області позов задоволено повністю.

     Завдяки чітким діям Державної екологічної інспекції у Тернопільській області та Тернопільської міжрайонної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері з даного підприємства в кінці липня 2013 року було стягнено збитки у повному розмірі – 72 856 тис.грн.

Найкращі вакансії для жінок

Тернопільські інспектори під час ревізії Чортківського обласного педагогічного училища ім. О. Барвінського виявили фінансові порушення, що призвели до втратна суму більше 180 тис. грн