У селі народного депутата відбулося грандіозне святкування

Поділитися

Цьогоріч, жителі одного із найбільших сіл Теребовлянського району – Ласківців відзначали подвійне свято, так як, День Незалежності співпав із 565-ою річницею виникнення населеного пункту, так званим, Днем села. Долучився й взяв активну участь у святкових урочистостях у рідному селі й у с. Слобідка на Теребовлянщині народний депутат Михайло Апостол.
Дійство відбулось за підтримки мецената, відомого аграрія Теребовлянщини – Романа Когута (пан Роман, фактично був ініціатором та організатором святкування 565-річчя Ласковець). Також, під егідою Романа Когута вібдулося урочисте святкування Дня незалежності та Дня села у с. Слобідка Теребовлянського району.

Вже традиційно, святкування у Ласківцях розпочалося із молебені до Пресвятої Богородиці за кращу долю України та українського народу.

Після цього відбулося протистояння футбольних команд у матчі між командами сіл Кровінка та Ласківці.

Згодом, розпочався святковий концерт за участю Павла Доскоча, Василя Мельниковича(гуцул-хуліган), ансамблю «Земляки» з міста Копичинці та інших артистів.

Святкування тривало до пізньої ночі, і принесло ласківчанам неабияке задоволення.

Нагадаємо, що Ласківці є колискою таких відомих постатей як О. Арсан – український вчений-гідробіолог, Б. Дерев’янко – диригент, композитор, Г. Ковальчук – художниця, М. Ониськів – громадсько-політичний діяч, поет, краєзнавець, публіцист та багатьох інших.

Тернопільська велоніч до Дня міста

Тернопіль – місто контрастів: повітряні кулі і лахматі “шаріки”