Де є робота у Тернополі?

Поділитися

Вакантні посади та вільні робочі місця в м.Тернополі (січень-серпень 2013р.)
За станом на 01.09.2013 року 344 підприємства міста подали інформацію по формі 3-ПН про наявність 1212 вільних робочих місць та вакантних посад ( на 01.09.2012 р. – 1121 вакансія), у тому числі потреба для заміщення на посади службовців – 556 місць, для працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями – 117 місць.
Всього за січень – серпень 2013 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав інформацію по формі 3-ПН від 1598 підприємств міста про наявність 9713 вільних робочих місць та вакантних посад. Загальна чисельність прийнятих на постійне місце роботи працівників на 2041 підприємство, установу, організацію та до фізичних осіб-підприємців міста Тернополя за даними відомостей про прийнятих з початку 2013 року становить 11773 особи. Для покращення ситуації на ринку праці та розширення спектру послуг, що надається службою зайнятості роботодавцям, за січень – серпень 2013 року проведені 97 тематичні семінари з роботодавцями по вирішенню актуальних питань на теми: «Законодавчі новації в сфері зайнятості», « Новий закон – нові можливості», «Вимоги нового закону до подання оголошень про найм працівників», «Вивільнення працівників з підстав п. 1 ст. 40 Кодексу Законів про працю України, строки подання звітності до служби зайнятості, порядок реєстрації вивільнених громадян, їх права та обов’язки», «Підбір персоналу та професійне навчання під замовлення роботодавців ІТ-сфери».
В січні – серпні 2013 року проведені 24 міні-ярмарки вакансій щодо сприяння роботодавцям в укомплектуванні заявлених вакансій з Головним управлінням держсанепідслужби у Тернопільській області, ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр держсанепідслужби України», КП «Міськавтотранс», ТОВ ательє мод «Люкс», підприємство «Надія», ПП «Влад», Тернопільський міський відділ Управління МВС України в Тернопільській області, представниками центру комплектування ЗхРУ (Державна прикордонна служба України), ТОВ «ДОТ КОЛЛ», КП «Тернопільелектротранс», ТОВ «Добробуд», ПП «Аріол – Тернопіль», КП “Міськавтотранс”, ПП «Магнетікван», в яких взяли участь 370 безробітних, 4 презентації роботодавця: СПД ФО Мамус І. М., СПД Беднарчук Н.С., СПД Геруля Л.В., СПД Руцька С.І., а також 5 семінарів з соціальними партнерами на тему: « Нове законодавство про зайнятість населення – новий інструментарій надання соціальних послуг», «Проблеми зайнятості сільської молоді», «Реалізація завдань та доручень Президента України щодо забезпечення молоді першим робочим місцем», «Організація профнавчання безробітних за сприяння служби зайнятості: новації та перспективи», «Трудовий договір – впевненість найманого працівника у завтрашньому дні».
Відповідно до „Порядку реєстрації трудового договору між працівником і фізичною особою – суб’єктом підприємницької діяльності” за період з 01 січня по 31 серпня 2013 року зареєстровано 2406 договорів, знято з реєстрації 2450 договорів. За данимистатистичноїзвітностіподаноїроботодавцями, засічень – серпень 2013 року створено 3837новихробочихмісць, що більше на 925 чол. ніж ліквідованоробочихмісць (2912).

Тернопіль засмітили фальшивою “Українською правдою” (фото)

***

Звернення ініціативної групи руху “Третя Українська Республіка” до громадян, опозиційних політичних сил і влади Тернопільщини

***

Де в Тернополі продають зіпсуту ковбасу вагітним жінкам

***

Аркадій Войтюк у Тернополі розповів про особисте, Юрмалу “нижче плінтуса”, україномовність зірок та 20 тисяч доларів на кліп

***

Відомим тернополянам почали підкидати фальшиву “Українську правду”

***

У Тернополі затопило бізнес-імперію мера (відео)

***

Герой України почав розколювати опозицію

***

Юлія Тимошенко привітала Януковича

***

Мало хто знає, що 11 вересня в Нью-Йорку, рятуючи людей, героїчно загинув українець Іван Скала

***

У які прикмети вірять представники різних професій?

***

У Тернополі в криміналітету вилучено 30 кг кокаїну, вартістю понад 6 млн. доларів США

***

Влада України, представлена Партією регіонів, проситиме у МВФ позику у 15 млрд. доларів

***

16 вересня в історії Тернополя, України і світу

Про стан ринку праці в місті Тернополі (на 1 вересня 2013 року)

47 безробітних у Тернополі стали бізнесменами