На «Українському музичному ярмарку» оберуть найкращих молодих барабанщиків у рамках конкурсів «Pacific Drum Battle» та «Мій Rock’n’Roll»

Поділитися

З 26 по 29 вересня у межах спеціалізованої виставки «Український музичний ярмарок – 2013» відбудеться Drum Battle, організований компанією Zinteco, яка є лідером у галузі технічного забезпечення фестивалів і концертів.

Всеукраїнський конкурс барабанщиків «Pacific Drum Battle – 2013» – це четвертий за рахунком спеціалізований конкурс, заснований з метою знайти та підтримати обдарованих музикантів.

Конкурс пройде в двох категоріях: «Kids» (7-14 років) та «Основний склад» (від 15 років).

Участь у ньому можуть взяти всі охочі, крім співробітників, співорганізаторів, офіційних партнерів і переможців попередніх років. Для цього на сайті конкурсу (http://pacificdrumbattle.ua) необхідно подати заявку з відеозаписом власної гри (тривалістю до 5 хвилин). За стилем музики, місцем зйомки (студія / концерт) обмежень немає. Он-лайн реєстрація триватиме до 19 вересня. Список учасників цьогорічного Pacific Drum Battle буде опублікований 20 вересня.

Особливістю цього року стане конкурс молодих виконавців «Мій Rock’n’Roll», співорганізатором якого виступає телеканал STAR TV. Він відбуватиметься на паралельній сцені. Фіналісти конкурсу «Мій Rock’n’Roll» отримають запрошення виступити на сцені «Українського музичного ярмарку» 28 вересня 2013 року. Концерт транслюватиметься у прямому ефірі STAR TV.

Окрім цього, протягом усіх чотирьох днів виставки в павільйоні №6 буде відкрита Free Stage – вільна сцена для всіх охочих зіграти. Джем без обмежень. Для найкращих – можливі пропозиції і відзнаки, які організатори поки не розголошують.

Нагадаємо, що «Український музичний ярмарок» цього року відзначає своє 20-річчя. Виставка традиційно представить повний спектр музичних інструментів та аксесуарів, професійного звукового, світлового, сценічного та студійного обладнання, а також презентуватиме останні досягнення у галузі музичної електроніки та спеціалізованого програмного забезпечення.

Поруч із виробниками, дистриб’юторами та продавцями, у виставці беруть участь сервісні компанії, засоби масової інформації, продюсерські центри, організатори концертів та фестивалів, видавці музичної літератури тощо. Лише тут можна знайти повний асортимент усієї продукції, необхідної для створення та просування музики.

На кожного відвідувача «Українського музичного ярмарку – 2013» чекають професійні семінари, концерти та майстер-класи від знаних українських і закордонних музикантів, демонстрації новинок обладнання та обговорення музичних подій, нові професійні та творчі контакти.

Ювілейний 2013 рік для «Українського музичного ярмарку» санє роком підтримки молодих музикантів. Понад 900 молодих виконавців з усіх областей України та АР Крим у межах виставки представлятимуть легендарний Всеукраїнський фестиваль «Червона Рута». Фінальні конкурси й гала-концерт фестивалю упродовж чотирьох днів пройдуть відразу на трьох сценах у шести музичних жанрах: рок-музика, поп-музика, сучасна танцювальна, акустична та інша музика, а також український автентичний фольклор.

Для музикантів участь у «Червоній Руті» – це завжди крок на велику сцену, адже значна частина найпопулярніших українських зірок є вихідцями саме з майстерні фестивалю. Серед них: Руслана, Андрій Кузьменко (Скрябін), Брати Гадюкіни, Сестри Тельнюк, Кому Вниз, ТНМК, Табула Раса, ВВ (Олег Скрипка), Олександр Пономарьов, Марія Бурмака, Наталія Могилевська, Плач Єремії, Ані Лорак, Крихітка Цахес, Тартак, Пікардійська Терція, Гайдамаки, «Даха Браха», «Полікарп», «Кораллі», Ілларія та інші.

«Український музичний ярмарок – 2013» триватиме з 26 до 29 вересня 2013 року у Національному комплексі «Експоцентр України» (м. Київ, пр. Ак. Глушкова, 1 (метро «Виставковий центр»).

Не футбольні емоції навколо футбольних пристрастей

Новації у сплаті податку на нерухомість