Не футбольні емоції навколо футбольних пристрастей

Поділитися
Глава адміністрації президента Януковича Сергій Льовочкін Віктору Ющенку... без коментарів

Вчорашній матч «Україна-Англія» обговорили професіонали-тренери, спортивні аналітики відзвітували, вболівальники у соціальних мережах визнали, що гра була цікавою, темп зустрічі дивував швидкостями. Проте видно було як українським футболістам бракує індивідуальної технічної майстерності, окрім Євгена Коноплянки. Загалом молодці, що зіграли внічию. М’яч круглий, могло повезти кожній збірній. Українцям пощастило у першій зустрічі на Вемблі. Вчора фортуна не мала почуття гумору, тому гра завершилась в суху. Як на мене, нині не так сильна збірна України, як збірна Англії значно поступається грандам світового футболу. Хоч, звісно, тренерський талант Михайла Фоменка зробив свій вклад у нашу збірну. Наразі українці – міцні середнячки європейського футболу, але чи достатньо цього буде у Бразилії? Варшава покаже та якщо у Лондоні нам «карта ляже».
Прикро, що футбол знову використали для популяризації «чогось противного». Ми вже пам’ятаємо не любу, дуже-дуже м’яко кажучи, СДПУ(о) Віктора Медведчука і Григорія Суркіса, яка намагалась використати успіх київського «Динамо» у 1998 році на парламентських виборах. Не допомогло. Мусіли фальшувати результати.
Цього разу футбольну дружину країни підрихтовують під керманича країни: режисери кілька разів демонстрували глядачам, що на матчі присутній Віктор Янукович, як він вболіває, кулачком махає, щось там стрибає. Очевидно, що все це робиться для майбутніх президентських виборів-2015. Чи допоможе це «олюднення» Януковича? Навряд. За три роки він довів країну до прірви. Так само, як і Сергій Надал нищить Тернопіль, лише прикриваючись націоналістичними гаслами. Як на мене, комічно виглядали на стадіоні у Києві чотири найбільших розчарування українців: Кравчук, Кучма, Ющенко і Янукович. Проте, українцям не звикати і на всяке «г» давно не звертають уваги.
Борис Машлянка, редактор першої незалежної тернопільської інтернет-газети «ПРО ВСЕ»

P.S. Коли вже цей матеріал був готовий до розміщення на сайті, відомий український фотокореспондент Влад Содель виставив у мережі Фейсбук красномовні фото з вчорашньої гри на стадіоні.

Відомі тернополяни і українці прогнозують результат матчу Україна-Англія

***

Україна-Англія: найцікавіші моменти (відео)

Тернопільські фінінспектори виявили порушення в Крижівській сільській раді

На «Українському музичному ярмарку» оберуть найкращих молодих барабанщиків у рамках конкурсів «Pacific Drum Battle» та «Мій Rock’n’Roll»