«Оберіг добра» комп’ютеризував тернопільську гімназію імені Франка та школу №16. На черзі модернізація дитсадочка

Поділитися

Першовересень з новими класами інформатики зустріли Тернопільська гімназія ім. І.Франка та загальноосвітня школа №16.
Спонсором проекту виступив Благодійний Фонд «Оберіг добра».
Добре розуміючи, що у сучасному вимогливому та швидкозмінному соціально-економічному середовищі рівень освіти, її вплив на розвиток дитини, значною мірою залежить від впровадження інноваційних технологій в навчанні, пріоритетними на сьогоднішній день постали соціальні освітні проекти, – коментують засновники фонду.

При підготовці нових комп’ютерних класів головною ідеєю стало встановлення термінальних бездискових робочих станцій з централізованим сервером, які дозволяють користувачеві працювати за принципом віддаленого доступу до робочого столу.
Основна перевага використання таких бездискових робочих станцій полягає у централізованому зберіганні всіх даних, що дозволяє легко управляти ними, проводити резервне копіювання, а також гарантує високий захист інформації.
Відтак, понад півтора тисячі тернопільських школярів у новому навчальному році отримали можливість вивчення уроків інформатики в повністю модернізованих кабінетах. Благодійниками проведено заміну вікон, підлоги, відреставровані стіни та стеля, встановлена нова система кондиціонування повітря, придбано сучасні меблі та передову комп’ютерну техніку.
Ще один великомасштабний проект для міста Тернополя, який знаходиться під опікою Благодійного Фонду «Оберіг добра», – модернізація дитячого садка №18.
Протягом двох останніх місяців літа, фондом проведено повну заміну комунікацій в дошкільному закладі, встановлено нову систему опалення, замінено перекриття та покрівлю будівлі, у середині приміщення проведений капітальний ремонт, закуплено нові меблі та іграшки, встановлено сучасну кухню з новітнім обладнанням, розроблений новий дизайн фасаду та ландшафту території навчального закладу.
За лічені дні двері новенького модернізованого садочку відкриються для його маленьких вихованців.

Внаслідок аварії на Збаражчині 3 людини загинуло та 1 травмована

Як працюють чиновники Лановецької райдержадміністрації на благо людей