У село Синьків високопосадовці їздять як колись комуністи на поклон до Леніна

Поділитися

У радянські часи усі школярі знали про місто Симбірськ (нині – Ульянівськ). Саме там народився Володимир Ленін. Сьогодні вже вся Україна знає про село Синьків Заліщицького району Тернопільської області. Тут був і прем’єр-міністр Азаров, і всі іноземні делегації, і всі зірки естради  пост-радянського простору.

-Хто такий Фірташ, щоб до його села так на поклон їздити,- дивувались дівчатка з караваєм, очікуючи на приїзд віце-прем’єр-міністра України. Прийде нова влада, та й відбере награбоване. Хіба можна чесною працею заробити ті мільярди?- запитував якийсь жартівник-селянин, який дуже не подобався працівникам райдержадміністрації.

Навіть на офіційному сайті Тернопільської облдержадміністрації написали:” Під час робочої поїздки на Тернопільщину віце-прем`єр-міністр України Костянтин Грищенко відвідав село Синьків Заліщицького району та м. Заліщики. Голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян ознайомив урядовця з інфраструктурою села Синьків, яке є батьківщиною бізнесмена та мецената Дмитра Фірташа. Гість відвідав місцеву школу та будинок культури.”

[poll id=”133″]

Фото з сайту Тернопільської ОДА.

Швидкість виділення житла «черговикам» у Тернопільській області може зрости в шість разів

Керівником Міжнародного Олімпійського комітету не обрали представника “донецьких”