У Збаражі – політичний землетрус!

Поділитися
Міський голова Збаража Бочаров

Вчора інтернет-видання Тернопільщини поширили інформацію про складнощі політичної боротьби в Збаражі.

Інтернет-газета “ПРО ВСЕ” дослідила самостійно ситуацію з приводу скандальної інформації. Збаразькі політики розповіли наступне: у четвер, 5 вересня, на вимогу депутатів скликається сесія Збаразької міської ради лише з одного питання – щодо корупції мера Михайла Бочарова. Депутати мають взяти до відома питання про те, що міський голова вчинив корупційне правопорушення і скандально відомий мер залишить  посаду автоматично. Народним обранцям навіть не потрібно голосувати. Щось схоже сталося не так давно з Автанділом Мнінерадзе, якого СБУ теж впіймало на корупції.

“От Бочаров і казиться”,- піджартовують над скандалістом-шефом підлеглі, які цілу зиму згадували його “не злим, тихим словом”, коли в мерії не було опалення і світла, а мер ховався від правоохоронців по закордонах.

Дізнавшись про майбутню сесію у четвер, мер негайно скликає на сьогодні, на 15 годину депутатів.

“Правда, депутати мають Бочарова вже в одному місці”,- розповіли “ПРО ВСЕ” у місцевій райдержадміністрації. “Бочаров хоче заслухати звіт секретаря ради, якій “вліпив” спеціально дві догани. Підтримують мера-регіонала деякі депутати-свободівці. Від цього “Свобода” у самому Збаражі втрачає позиції і люди вже сміються з тих запроданців-націоналістів”,- розповіла “ПРО ВСЕ” вчителька місцевої школи, яка попросила, щоб не називали її прізвища аби спокійно допрацювати до пенсії.

Секретар Збаразької міської ради Оксана Пелех

У міській раді чиновники, які спостерігають за перипетіями у сесійній залі, вважають, що в Збаражі триває політична війна, яка завершиться землетрусом не на користь мера. “Якщо Бочаров не вступиться, то його люди готові на гралях винести”,- напів жартома напів серйозно розповів “ПРО ВСЕ” один із депутатів-свободівців міської ради, який не підтримує дії районного керівника “Свободи”.
Щодо поспішного розпорядження про пивну палатку, то це свободівці оголосили війну  підприємцю, бо вона в минулому році була його конкурентом керівнику фракції тягнибоківської політсили у Збаразькій райраді.  Підприємець відкрилася на початку червня і вже одразу на другий день Дмитришин звинуватив її у тому що вона не уклала договір на вивезення сміття. Виконком не розібравши питання, дав рішення закрити. Підприємець звернулась до секретаря ради Пелех, що б дати можливість розпродати закуплений товар, так як він швидко псується.

“Мені навіть корупцію хотіли пришити, але прокуратура і міліція розібрались і не вбачали ніяких порушень. Що ж до опублікованого розпорядження, то я його тільки в інтернеті побачила. Я ніколи не прогулюю роботу і жодного разу не писала ніяких пояснень- це все видумки Бочарова”,- прокоментувала ситуацію секретар ради Оксана Пелех.

“Та мер і не може знати, бо його самого цілими днями немає на роботі”,- поскаржились при розмові на мера педагоги, які за пів року жодного разу не зуміли застати мера на робочу місці.

До речі, як розповіли “ПРО ВСЕ” свідки, вчора мер Збаража Бочаров намагався залякати керівника збаразької “Батьківщини” Кондрацького. Зустрівши чоловіка на вулиці, мер сказав, що бютівці не зможуть спокійно ходити по місту навіть після його відставки…

Голова Збаразької райдержадміністрації Автанділ Мдінарадзе програв суд по корупції

***

У маленькому Збаражі чергові політичні війни у міській раді

Тернополяни скинуть 100 доларові банкноти

Тягнибок, Тягнибок… покажіть, будь ласка, будинок