Запрошуємо на «Наукоаві пікніки»

Поділитися

Прогрес ХХІ століття з безліччю сторінок у соцмережах, здавалось би потроху відбиває бажання дітей та молоді досягати успіхів у вивченні наук. Саме тому соціально – активні громадські діячі України та Польщі взялись за презентацію наук «під новим соусом».
І ось наймасштабніший та найочікуваніший конкурс експериментів для молодих науковців, педагогів та усіх, хто переймається популяризацією та розвитком науки в Україні. В суботу 7 вересня 2013 року на Театральному майдані у м. Тернопіль усі бажаючі продемонструють свої ідеї дослідів глядачам в рамках Наукових пікніків.
«Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» –це чудова платформа, де абсолютно кожен зможе власноруч провести експеримент в імпровізованій лабораторії просто неба. Усі маленькі дива матимуть наукове обґрунтування в галузях фізики, хімії та біології. Особливість Наукових пікніків полягає в тому, що відвідувачі не тільки побачать лабораторні досліди, але і втілять їх самі, дізнаються про незвичайні властивості речовин, які щодня використовують у побуті. Таким чином організатори хочуть показати, що наука – це не формули і схеми. Це – все, що нас оточує. А також навчити педагогів і батьків проводити захопливі розвиваючі заняття для дітей без будь – яких витрат, використовуючи тільки підручні матеріали.
Вас очікують хімічні змії, полімерні черв’яки, магнітна гармата, роботи – трансформери та багато іншого.
Ініціаторами проекту стали учасники освітньої програми «Study tours to Poland». Координаторами проекту є Центр Міжкультурних Ініціатив (Варшава) та Молодіжна організація «Стан» (Луганськ) у партнерстві з Центром Науки Коперника (Варшава), за фінансової підтримки Фонду «Освіта для Демократії» в рамках програми «Перетворення в Регіоні – RITA» Польсько-Американського Фонду Свободи.
Тернопіль має право знати про своїх винахідників та дослідників!
Координатор в м.Тернополі:
ТОО ВМГО «Молодіжний Центр Працевлаштування»
Христина Білінська
Тел. +380673504852
e-mail: bilinska_hrystja@ukr.net
http://vk.com/bilinska_hrystja

У Тернополі розгоряється “бензинова війна”

Як моя мама “вдавила” шахрая