83% українців негативно ставляться до екс-президента В.Ющенка

Поділитися

Згідно із дослідженням, проведеним Центром Разумкова у вересні-жовтні цього року найбільш негативно ставляться до Віктора Ющенка – 83,6% ( загальна кількість тих, що висловилися цілком та переважно негативно щодо політика, передає кореспондент УНН.

Згідно із дослідженням, проведеним Центром Разумкова у вересні-жовтні цього року переважно позитивне ставлення до В.Кличка висловили 47,4% українців. При цьому до діючого президента В.Януковича позитивно ставляться 27,4% опитаних.

Найбільш позитивно українці ставляться до Віталія Кличка (47,4%), до Арсенія Яценюка (34,9%), до Юлії Тимошенко прихильні 31,4% респондентів.

За представниками опозиційних сил йдуть представники діючої влади – 27,4% у Віктора Януковича та 24% у Миколи Азарова. Також рівну кількість із президентом прихильників набрав Петро Порошенко (27,4%), до ТОП-10 потрапив і Олег Тягнибок (26,2% респондентів цілком або переважно позитивно ставиться до нього).

Цілком негативно або переважно негативно до діючого прем’єр-міністра ставиться 66,8% опитаних.

Окрім цього із списку запропонованих політиків 56,8% респондентів відповіли, що не знають, хто такий Ігор Марков, також більше 20% опитаних не знають і Віктора Медведчука.

В опитуванні Центру Разумкова щодо ставлення громадян до українських політиків взяли участь 2010 респондентів старші 18 років з усіх областей України. Похибка не перевищує 2,3%.

Світова прем’єра нового українського фільму “Ломбард” відбудеться в Африці

Юлію Тимошенко звільнять за 72 години