Анджеліна Джолі зустрілася з героєм свого фільму

Поділитися

У мережі з’явилися знімки Анджеліни Джолі з 96-річним Луї Замперіні — спортсменом, героєм Другої світової війни, життя якого лягла в основу її нового фільму “Незломлений”. Як повідомляють іноземні ЗМІ, зустріч відбулася ще минулої зими, проте зворушливий кадр голлівудської зірки і знаменитого бігуна опублікували тільки нещодавно, передає УНН.

“Анджеліна енергійна людина, і я впевнений, що вона зможе правильно подати цю історію”, — заявив Замперіні.

Під час зустрічі Джолі і Замперіні швидко знайшли спільну мову і встигли потоваришувати. Колишній спортсмен подарував режисерці золотий кулон у вигляді однієї кросівки — приз, отриманий Луї на зорі його кар’єри. Анджеліна Джолі обіцяла надягати його під час зйомок , які розпочнуться наприкінці жовтня.

“Як і всі, хто читав книгу Лаури Хилленбранд “Незломлений” і хто захоплюється Луї, я його фанатка , — зізналася Анджеліна. — Буде непросто зробити гідний цієї людини фільм. Я пишаюся, що мені випала така можливість”.

Стрічка “Незломлений” розповідає історію героя Другої світової війни Луї Замперіні, літак якого зазнав аварії над водами Тихого океану. Луї знаходився у відкритому морі 43 дні, після чого його підібрали японські рибалки і відправили до концентраційного табору, де він перебував до кінця війни.

Нагадаємо, що це вже друга за рахунком режисерська робота акторки. У 2011 році вийшов її дебютний фільм “У краю крові і меду” — історія кохання сербського солдата і боснійської дівчини, що розгортається на тлі Боснійської війни. Фільм був номінований на премію “Золотий глобус”.

Зґвалтовану дівчинку виключили зі школи

Наслідки кризи у США стануть катастрофічними