Бомж вбив жінку у квартирі своєї знайомої

Поділитися

Не поділивши спиртне, безхатченко у квартирі своєї знайомої до смерті забив жінку. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС Херсонської області.

До райвідділу міліції прийшов 65-річний чоловік без постійного місця проживання. Він розповів, що у квартирі своєї подруги виявив тіло жінки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У помешканні оперативники побачили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Потерпіла померла від черепно-мозкової травми, на її тілі були численні синці та забійні рани. Встановили особу загиблої. Нею виявилась 53-річна безробітна без постійного місця проживання.

Міліціонери опитали власницю квартири та заявника. Вони повідомили, що напередодні ввечері разом із загиблою та ще одним безхатченком вживали спиртні напої. Потерпіла та гість часто сварились та бились між собою. Потім власниця та її друг пішли відпочивати, а вранці виявили тіло знайомої.

Розшукати четвертого учасника застілля працівникам Суворовського райвідділу міліції було нелегко. Заявник назвав лише ім’я чоловіка, описав його прикмети і сказав, що він не має постійного місця проживання. Упродовж двох днів міліціонери перевіряли усі місця, де з’являються безхатьки, опитували їх. Зрештою, чоловіка знайшли. Ним виявився 27-річний безробітний з Білозерського району, раніше судимий за шахрайство. У Херсоні чоловік ніде не працював, зловживав спиртним у компанії таких самих громадян.

У райвідділі міліції чоловік пояснив, що конфлікт між ним та потерпілою виник через те, що жінка нібито першою почала його ображати. Вона дорікала, що чоловік їй не доливає спиртне. Після кількох таких зауважень між ними виникла бійка, в результати якої чоловік сильно побив потерпілу. Вночі він пішов з квартири і наступні дні шукав друзів по пляшці. Нині його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України “Умисне тяжке тілесне ушкодження” (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років).

Одного з найбільш розшукуваних злочинців вдалося впіймати

Міліція шукала 4-річного хлопчика, мати якого забула, що віддала його знайомому