Міліція шукала 4-річного хлопчика, мати якого забула, що віддала його знайомому

Поділитися

У Закарпатській області жінка забула, що віддала свого 4-річного сина знайомому аби той за ним доглянув поки вона вирішує свої справи. Хлопчика шукала міліція. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС області.

Днями до чергової частини Іршавського районного відділу міліції звернулась 35-річна жителька села Ільниця, яка повідомила про зникнення свого 4-річного сина.

Зранку мати хлопчика попросила свого знайомого приглянути за сином, так як у неї виникли особисті справи. Чоловік погодився і пішов з малолітнім до своїх знайомих, які поросили його допомогти вибрати у полі картоплю. Чоловік хлопчика залишив у знайомих із бабусею, а сам цілий день копав картоплю.

Тим часом 35-річна мати майже цілий день пиячила і тільки під вечір здогадалась, що вдома немає її сина. Знаходячись у стані алкогольного сп′яніння забула, де подівся її син. Вона почала самотужки його шукати у сусідів та знайомих, а потім зателефонувала до міліції.

На пошуки 4-річного хлопчика було орієнтовано весь особовий склад Іршавського районного відділу міліції.
На щастя, 4-річного хлопчика працівники міліції знайшли у знайомих чоловіка, на якого вона й залишила сина.
Як розповів начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, місцезнаходження хлопчика працівники міліції встановили протягом години і повернули матері, з якою було проведено профілактичну бесіду. У подальшому її буде притягнуто за статтею ч.1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов′язків щодо виховання дітей).

Бомж вбив жінку у квартирі своєї знайомої

Службовець погорів на хабарі у 5 тис. грн