Головного архітектора судитимуть за незаконну видачу земельної документації

Поділитися

Прокуратура з`ясувала, що головний архітектор Черкас незаконно видав громадянам позитивні висновки до проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва, внаслідок чого у приватну власність передано державні землі загальною площею 1,8 га вартістю майже 2 млн грн, повідомили УНН у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Прокуратурою Черкаської області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно головного архітектора Черкаської міської ради.

Вказана особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень).

Підозрюваного відсторонено від займаної посади, а за клопотанням слідчого, судом йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Наразі обвинувальний акт розглядається у Соснівського районному суді міста Черкаси, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.

Другокласник повідомив про замінування школи

Іван Стойко: Скопійованими даними держреєстрів можуть скористатися шахраї