«КарікаДурка» від Юрія Журавля

Поділитися
Запрошуємо представників вашого ЗМІ на офіційне відкриття неординарної виставки шаржів та карикатур Юрія Журавля «КарікаДурка». Захід пройде в середу, 16 жовня, о 18.30, в приміщенні Арт-галереї  «МІНУС  4» за адресою:  м. Київ, вул. Артема 37-41.
Оскільки йдеться про подію креативну, небуденну, та приДуркувату, то й відкриття не обійдеться без тематичних сюрпризів. Зокрема, в залі працюватиме медперсонал в білих халатах, який пропонуватиме усім присутнім скористатися дуркометром.
Свою участь в «лікувальних процедурах» уже підтвердили Віталій Кличко, Віктор Бронюк, Олег Скрипка, Вадим Красноокий. Але організатори очікують на «КарікаДурці» й інших поважних «пацієнтів».
Загальним оздоровленням гостей галереї «МІНУС  4» займеться скажений украбілі-гурт «OT VINTA».  Він представить свій новий хіт,  який за місяць існування в інтернет-просторі має перспективу побити рекорд таких «монстрів» ютюба, як «Gangnam style» та «Harlem Shake».
Не обійдеться і без нерозлучних братчиків Капранових. Адже персонажі їхньої свіженької «Мальованої історії незалежності України» зі сторінок книги також потраплять до експозиції «КарікаДурки». Окрім того, в програмі усіх «КарікаДуркових» офіціозів ще й аукціон цієї книги із автографами авторів та людей, які власними руками творили незалежність України – першого президента Леоніда Кравчука та автора Акту Незалежності України Левка Лук’яненка.
Виставка триватиме з 17 жовтня по 5 листопада.
Арт-галерея «МІНУС  4»

тіло загиблої українки в Італії найближчими днями буде доставлено в Україну для поховання

Долар в Україні може знецінитися більш як вдвічі вже в листопаді