Керівники Тернопільської Державної служби надзивачайних ситуацій з підлеглих вибивають гроші

Поділитися

На “Електронну книгу скарг України” анонімно написав працівник Державної служби з надзвичайних ситуацій в Тернопільській області. Іван каже, що керівництво присилає перевіряючих щоб ті перевірили частини і “за будь-які недоліки в частинах знімають не законно грошове забезпечення”. Вже протягом багатьох місяців він та його колеги не можуть отримати навіть 2000 тисяч гривень зарплати, в середньому отримують 1400 – 1200 гривень. Погрожують вже за тиждень писати скарги, заяви в прокуратуру і на телеканали.

В листі із усієї історії виокремлюють: “–Квбасюк Андрій Мирославович(Заступник керівника Управління з реагування на надзвичайні ситуації у Тернопільській області). – Береза Борис Богданович (Заступник керівника Управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту в Тернопільській області). -Берестецький. – і ще деякі діючі особи, які беруть участь в цьому бардаку”. Саме після перевірки Берестецьким, пише Іван, маса народу недополучила свої гроші.
“По словам Берестецького, Ковбасюк мав їхати на море за кордон, а коли приїхала Київська перевірка, він змушений був залишитися,  а гроші-то його пропали і він сказав, щоб Берестецький відбивав ці гроші з особового складу!”

Постійно цей таки Берестецьки говорить колективу, що немає грошей на зарплату, премії і навіть запчастини до машин: “Нам не дають запчастини до машин, форми, взуття, а тут ще й знімають гроші, тому що вони так виховують людей”.

“Ми вимагаємо, зауважте не просимо, а вимагаємо – повернути нам наші гроші за всі місяці, що знімалися з кожної людини ( люди получили по 1300, 1400) ви можете прожити за ці гроші місяць маючи сімї? Ми почекаємо пару днів не тягніть а зробіть щось. Бо потім, коли ми будемо писати, їздити по прокуратурах і так дальше, потім буде пізно…Ми хочемо щоб вони більше не їздили до нас і не оправдувались. ми їх бачити тих козлів більше не хочемо.
Дякую за увагу”, написав Іван.

Щиро Ваша, “Електронна книга скарг України”

Федерація Футболу України підтримала позицію громадськості: ФАРЕ не має права прирівнювати Бандеру і Шухевича до нацистів

На хабарі упіймали податківців