На хабарі упіймали податківців

Поділитися

У Мелітополі затримали двох працівників ОДПІ, які вимагали у підприємця 500 тис грн, повідомили УНН у відділі зв’язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

Троє службових осіб Мелітопольської ОДПІ вимагали у директора ТОВ неправомірну вигоду обсягом у 500 тис грн. за закриття кримінальних проваджень, передбачених ст. 212 (ухилення від сплати податків) КК України щодо товариств, власниками яких є члени його родини.

Під час чергової зустрічі між підприємцем та вказаними працівниками Мелітопольської ОДПІ було досягнуто домовленості про передачу їм 300 тис грн в обмін на постанови про закриття кримінальних проваджень.

За вчинення вказаного злочину, у порядку ст. 208 КПК України, 30.09.2013 у м. Мелітополі затримано двох службовців ОДПІ. Третього співучасника правоохоронці шукають. Наразі у справі проводяться невідкладні слідчі дії.

Керівники Тернопільської Державної служби надзивачайних ситуацій з підлеглих вибивають гроші

Перемогу в номінації “Приз глядацьких симпатій” Сьомого міжнародного конкурсу “Монетне сузір’я – 2013” отримала пам’ятна монета “УЄФА. Євро-2012. Україна-Польща”