Ксенія Собчак побачила у поєдинку Кличко-Повєткін пропаганду гомосексуалізму

Поділитися

Російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак у своєму мікроблозі Twitter написала з приводу поєдинку боксерів українця Володимира Кличко з росіянином Олександром Повєткіним, що недостатьньо вишити золотом на трусах “витязь” – потрібно працювати, передає УНН.

“Коли ж ми зрозуміємо, що недостатньо золотом вишити на трусах “витязь” і пшикнути гімном. Працювати потрібно. І бути професіональном”, – написала К.Собчак.

Окрім цього, вона поставила риторичне питання своїй аудиторії, чи не є пропогандою гомосексуалізму те, що боксери постійно обіймалися у ході поєдинку.

“Перший раз дивлюся бокс і не можу вболівати за несмак, вибачте. Кобзон, золото та адська музика, що на виході – занадто для мене, як делитанта”, – зазначила Собчак.

Вона також написала, що Кобзона, який співає так само важко зупинити, як бізона, що біжить. Натомість, їй сподобалась музика, під яку на ринг виходив Володимир Кличко (Red Hot Chili Heppers) і тоді Ксенія написала, що “доведеться вболівати за Кличка”.

Нагадаємо, 5 жовтня український боксер Володимир Кличко здобув перемогу над росіянином Олександром Повєткіним. Кличко вже встигли привітати з перемогою Президент Віктор Янукович та опозиціонер Арсеній Яценюк. Російський боксер Микола Валуєв прогнозує, що у найближчий час команда боксера Олександра Повєткіна буде домовлятися з командою Володимира Кличка про н

Росіяни освистали В.Кличка у Москві, а українці висміяли О.Повєткіна у соцмережах

Сьогодні у Скалаті – великий футбол