Лукашенко перед сном розповідає синові про Сталіна та Гітлера

Поділитися

Президент Білорусі Олександр Лукашенко щовечора розповідає синові Миколі про Сталіна та Гітлера в історіях про Велику Вітчизняну війну, щоб зберегти пам’ять про цю подію, повідомляє УНН з посиланням на БелаПАН.

“Щовечора, коли мені доводиться укладати малюка спати, він мені каже: „Телевізор не можна дивитися, ти розповіси мені історію?“. Я питаю: „Що, знову про війну? Коля, у мене вже немає цих історій“. Щовечора про війну: про Сталіна, Гітлера, як вони планували цю операцію. Хлопчина у третьому класі, а ми про війну та про війну цілий день”, — розповів глава Республіки Білорусь.

За словами лідера Білорусі, його синові вже не треба пояснювати, що “була війна” і “фашисти нам завдали величезної шкоди”.

О.Лукашенко також розповів про будівництво нової будівлі музею Великої Вітчизняної війни на проспекті Переможців у Мінську, який стане “найбільшим подібним музеєм у Європі”, а також заявив, що Білорусь всіляко підтримуватиме та ініціюватиме заходи, спрямовані на збереження пам’яті про Велику Вітчизняну війну.

У Львові знайшли тіло хлопчика, який упав у каналізацію

Китай став найбільшим у світі імпортером нафти