На “Міс Всесвіт-2012” завели кримінальну справу

Поділитися

Поліція Індії порушила кримінальну справу стосовно американки Олівії Калп, яка виграла в 2012 році конкурс “Міс Всесвіт” за фотосесію біля Тадж-Махала. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Калп підозрюють у порушенні місцевих законів про охорону архітектурних пам’яток, згідно з якими всі комерційні фотосесії поруч з Тадж-Махалом вимагають попереднього узгодження. На даний момент у Калп взяли свідчення. Справа перебуває на стадії попереднього слідства.

Підставою для порушення справи послужила заява, подана в поліцію доглядачами архітектурного пам’ятника. За їхніми словами, Олівія фотографувалася поруч з Тадж-Махалом для реклами взуття. Відносно власника бренду, який замовив рекламу і супроводжував “Міс Всесвіт” під час фотосесії, також порушено кримінальну справу.

Калп провела в Тадж-Махалі фотосесію 5 жовтня. У повідомленні наголошується, що окреме невдоволення доглядачів мавзолею викликав той факт, що Калп позувала фотографам на білій мармуровій драбині, відомої тим, що колись на ній сиділа британська принцеса Діана.

Олівія Калп виграла конкурс “Міс Всесвіт” у грудні 2012 року, зумівши обійти 88 конкуренток. Фінал конкурсу проходив у неї на батьківщині, де вона раніше вже завоювала титул “Міс США”. У 2013 році конкурс “Міс Всесвіт” пройде в Москві.

У США знову відкриють Гранд-Каньйон, Рашмор і Статую Свободи

10 осіб отруїлися на поминках