Неймовірні речі кояться у тернопільській школі №6

Поділитися

До редакції тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ” звернулась тернополянка пані Марія Н. Має жінка клопіт через навчання дитини в місцевій школі. Ми вирішили оприлюднити повідомлення тернополянки, оскільки таку гризоту можуть мати чимало батьків чиї діти відвідують нижче згадану школу.

“Мій син навчається в  тернопільській школі №6(в тій, що керує Олександр Остапчук). Вчора показує запис в щоденнику: 653 євро – круїз по 10 країнам. Каже, що вчора 17 жовтня в школу прийшов дядько в чорному плащі, зайшов в клас (казав що звати Євгеном), та розповів про прекрасну можливість відпочити за кордном на океанському лайнері відвідавши 10 країн. Це коштує 653 євро з дитини. Вчителька сказала цю інформацію записати у щоденник. Батьки з цього приводу телефонували один одному і дивувались, що Остапчук вже турпутівки продає. Адже без його “благословення” по класах не пустили б “туроператора”.
Окрім того,  Остапчук дуже оригінальний керівник ))). У рамках проведення чергової брєдової ідеї діти мають приходити кожен день в сорочках певних кольорів: оранжевій, зеленій та ін.
Ще одне дивне. Батьки вже навіть не пошепки розповідають що він пішов в сектанти. Нещодавно пан Олександр побачив на одній із учениць хрестика. Дуже обурився, сказав, що ти цього робити не треба, мовляв, ти носиш на собі символ смерті – хреста. Запитав ученицю. якби твої батьки загинули в автокатастрофі, хіба б ти носила автомобільну дверку на шиї, як символ їхньої смерті.

У Тернополі шукають терміново кров для дитини

Журналістів “відцензурував” керівник прес-служби Тернопільської облдержадміністрації