ОУН закликала політичні партії і громадськість спільно боротись з “вироком” ФАРЕ

Поділитися

Українська громадськість показала свою принципову позицію, ставши на захист українських Героїв Степана Бандери і Романа Шухевича та червоно-чорного прапора – символіки національно-визвольних змагань, яких організація «Футбол проти расизму в Європі» назвала «дискримінаційними символами». В цій позиції ми отримали підтримку з боку керівництва Федерації футболу України, з яким Голова Організації Українських Націоналістів (бандерівців) та представники громадськості мали зустріч минулого вівторка.

 

Досягти остаточної перемоги в цій справі ми зможемо, коли об’єднаємо наші зусилля і будемо діяти спільно в одному руслі.

 

ОУН(б) висловлює свою вдячність ФФУ, українським уболівальниками, представникам громадськості та політичним силам, які підтвердили свою готовність відстояти честь українських Героїв та звернулися до ФІФА і ФАРЕ зі зверненнями щодо необхідності переглянути їх вердикт щодо наявності «дискримінаційної символіки» на українських стадіонах.

 

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) закликає всіх, хто став на захист нашого футболу, на захист наших Героїв, об’єднати зусилля на вирішальному етапі – етапі апеляції щодо рішень ФІФА-ФАРЕ, закликає відкинути політичні мотиви, особисті вигоди й усіма можливими правовими методами добитися визнання включення Бандери, Шухевича та прапору ОУН з переліку «дискримінаційних символів», що його склало ФАРЕ. Це є справою чести для кожного українця, для кожного, хто переживає за честь України на міжнародній арені, для кожного, хто є патріотом.

 

Тільки в єднанні наших зусиль ми матимемо шанс на остаточну перемогу!

 

Провід ОУН(б)

Сьогодні має початися судове засідання у “врадіївскій справі”

У Тернополі казино “розкидані” по цілому місту