Сьогодні має початися судове засідання у “врадіївскій справі”

Поділитися

Перше судове засідання у у кримінальному провадженні за обвинуваченням осіб, підозрюваних у вчиненні злочинів у смт. Врадіївка у червні цього року, призначене на 8 жовтня, передає кореспондент УНН.

Як повідомлялось раніше, 26 вересня у приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області пройшло виїзне підготовче судове засідання у кримінальному провадженні. Колегію суддів у даній справі під головуванням судді Тетяни Маржин наступне судове засідання було призначене на 10 годину 8 жовтня.

Нагадаємо, ухвалою Апеляційного суду Миколаївської області від 9 вересня було визначено підсудність кримінального провадження за Первомайським міськрайсудом. Однак судові засідання відбуватимуться у приміщенні Апеляційного суду Миколаївської області у Миколаєві.

Раніше, 5 серпня поточного року, трьом підозрюваним у вчиненні злочинів стосовно мешканки смт. Врадіївка оголошено про підозру у вчиненні замаху на вбивство.

Як повідомлялось, 26 червня троє чоловіків затягли в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину Крашкову, вивезли її до лісосмуги біля села Сирове і зґвалтували. Дорогою і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били. Покалічена жінка повідомила слідчому, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції, а у побитті брав ще один місцевий житель.

Голова Козівського районного суду вчинив автокатастрофу і втік з місця аварії (аудіо)

ОУН закликала політичні партії і громадськість спільно боротись з “вироком” ФАРЕ