Перукарка три дні гвалтувала грабіжника

Поділитися

У Калузькій області міліціонери розслідують пограбування з курйозним фіналом. Жертва скрутила злочинця і перетворила його на три дні в свого секс – раба. Тепер і гвалтівниці , і грабіжнику загрожує в’язниця .

Незвичайна низка взаємних злочинів сталася в перукарні містечка Мещовске в Калузькій області , повідомляє LIfe.ru з посиланням на місцеву міліцію. Спочатку горе- грабіжник спробував здійснити наліт на салон краси , а в помсту одна з працівниць взяла його в заручники на три дні і весь цей час піддавала жорстоким згвалтуванням .

Навіть бувалі міліціонери дивуються з приводу того, що сталося . “Не знаю , що буде далі , – сміючись , говорить один зі співробітників Мещовскої міліції. – Але сісти можуть обидва . Він – за розбій , вона – за згвалтування і побої ” .

У відділенні міліції навіть жартують : “Шкода , в камері не зустрінуться – хороша пара вийшла б ” .

Горе-грабіжник

Як розповіли шоковані правоохоронці , обидва учасники незвичайної кримінальної справи прийшли у відділення один за іншим. Спочатку 32 – річний Віктор Я. написав на свою мучительку заяву із звинуваченням у згвалтуванні . А у відповідь 28- річна господиня перукарні звинуватила його в пограбуванні .

Ця драматична історія почалася в суботу 14 березня. Для невеликого салону краси був звичайний вихідний день , коли клієнти йдуть один за іншим. До п’ятої вечора втомлені дівчата думали лише про те , як би скоріше піти додому. Саме в цей момент в перукарню з криком ” Всі на підлогу! Гроші гоните! ” увірвався озброєний пістолетом грабіжник .

У цей момент в залі були дві робітниці салону краси , включаючи і його господиню , а також двоє клієнтів – дівчина сиділа в кріслі , а чоловік чекав своєї черги. Всі присутні застигли як укопані.

” Ну на , бери (гроші )”, – відповіла грабіжнику власниця закладу Ольга , знімаючи фартух , в кишені якого лежала вся денна виручка .

Заява в міліцію від секс-жертви

Грабіжник підійшов до неї за здобиччю , проте замість обіцяного отримав удар в сонячне сплетіння . Як виявилося , власниця перукарні була ще й власницею жовтого поясу з теквондо . Зробивши приголомшеному бандитові захват , дівчина перекинула його через себе , а потім спокійно зв’язала горе- грабіжника дротом від фену , заштовхала кляп йому в рот і віднесла заручника в підсобку .

“Все , продовжуємо роботу , зараз міліція приїде” , – підбадьорила Ольга застиглих в подиві свідків її тріумфу .

Покалічений секс- тортурами грабіжник вимагає правосуддя

Насправді , ніякої міліції спеціалістка з бойових мистецтв і укладанні волосся викликати не збиралася. Замість цього , за словами самого Віктора , вона піддала його витонченим знущанням . Через годину після закінчення робочого дня , о сьомій годині вечора , дівчина прийшла в підсобне приміщення і заявила: ” Знімай труси. Або я зроблю все , що хочу , або ти зараз поїдеш в міліцію ” .

Переможниця прикувала заручника рожевими пухнастими наручниками до батареї , дала віагри і покористувалася горе- грабіжником щосили . Полон Віктора тривав три дні. Тільки під вечір 16 березня вичавленого як лимон і покаліченого секс- раба мучителька відпустила на всі чотири сторони.

“Іди , і щоб я тебе більше не бачила! ” – заявила вона.

Сіромаха спочатку відправився в лікарню – лікувати порвану вуздечку своєї чоловічої гідності , а потім звернувся до міліції.

Вже наступного дня на допиті Ольга розповіла оперативникам подробиці цієї жалісливою історії. ” Ось гад! – Обурювалася дівчина. – Ну , було пару разів. Так я йому ще джинси нові купила , годувала , поїла , тисячу рублів дала , коли йшов. Ну , нехай тоді теж відповість за законом ! ”

Віктор зізнався , що сексуальна збоченка дійсно доглядала його як на курорті. Навіть прала його одяг. Однак на букву закону ці нюанси навряд чи вплинуть – обом фігурантам справи загрожує позбавлення волі .

Інформаційні війни у Тернополі: статистика відвідуваності як засіб маніпуляції рекламодавцем?

“Батьківщина” на з’їзді виключила з партії 10 осіб: хто з Тернопільщини – не відомо