Святослав Вакарчук після ювілею групи має намір “взяти паузу”

Поділитися

Лідер гурту ” Океан Ельзи ” Святослав Вакарчук розповів, що після 2-річчя, яке група відзначить в 2014 році, хоче “взяти паузу”. В інтерв’ю Дзеркало тижня він розповів, що без сцени не зможе, але хотів би звести кількість концертів до двох на рік, передає УНН.

“Після того, як ми гідно відзначимо двадцятиріччя групи, варто взяти солідну робочу паузу. Тому що це необхідно. Робота виснажує і фізично, і морально, а моральну втому складніше подолати, ніж фізичну. Щоб її прибрати, потрібно змінити картинку”, – розповів Святослав Вакарчук.

Співак додав також, що хотів би скоротити кількість концертів до двох на рік. “Зовсім без сцени, напевно, не зможу. Але нехай сцена буде час від часу, порціями. Пара великих концертів на рік – модель, до якої я хотів би прагнути”, – розповів вокаліст гурту.

“Творчість – незбагненна і надзвичайно прекрасна штука. А робота, звичайно, стомлює. Виникає бажання все кинути? Час від часу. І не всі. Я розумію, що навряд чи здатний залишити улюблену справу надовго. Вже пробував, у мене не виходить”, – додав Вакарчук.

Юлію Тимошенко звільнять за 72 години

Для В.Януковича помилування Ю.Тимошенко є неприйнятним