Тернопіль запрошує на гастрономічно-музичний фестиваль «Галицька дефіляда»

Поділитися

Тернопіль – один з центрів Галицької культури – гостинно запрошує на ярмарку органічної їжі та Перший масштабний гастрономічний фестиваль «Галицька дефіляда», який пройде 26-27 жовтня 2013 року на Театральному майдані міста.

Проведення гастрономічних фестивалів – традиція відома у цілому світі. Щорічно вони проходять у Німеччині, Франції, Іспанії, Італі, Чехії та інших країнах. У жовтні, на правах гастрономічної столиці, прийматиме таке дійство Тернопіль. При сприянні Тернопільської міської ради та міського голови Сергія Надала вперше проводиться атракція такого масштабу. Його учасниками стали десять самобутніх ресторанів та закладів громадського харчування. Гастрономічний фестиваль, де можна буде скуштувати традиційні блюда галицької кухні та органічну їжу, супроводжуватиме культурно-розважальна программа: для гостей виступлять місцеві групи і виконавці, які підготують особливу программу для «Галицької дефіляди». Для дітей передбачені кулінарні майстер-класи та ігри.

Про «родзинки» фестивалю та програму «Галицької дефіляди» розкажуть її організатори під час прес-конференції, яка відбудеться 8 жовтня о 11-й годині в ресторанному комплексі «Максим».

ДАІшники дві години ганялися за викрадачами авто священника

Україні буде хмарно і сухо, подекуди до +19