Україні буде хмарно і сухо, подекуди до +19

Поділитися

У вівторок в Україні переважатиме мінлива хмарність. На всій території країни буде суха погода. Температура повітря вночі становитиме -1…+12 градусів, удень +7…+19. Вітер змінних напрямків, 1-6 м/с, повідомляє УНН з посиланням на дані Гідрометцентру.

У північних областях збережеться мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів опустяться до +9, вдень температура – від +12 до +14 градусів. Вітер східний та північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, на більшій частині регіону буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +2…+17 градусів, удень повітря прогріється до +13…+16. Вітер змінний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Вночі температура повітря становитиме -1…+12 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +12 до +17. Вітер західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі температура повітря 0…+4 градуси, денна становитиме +12…+14. Вітер переважно східних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону опадів не передбачається. Температура повітря вночі опуститися до -1…+4 градусів, удень стовпчики покажуть +16…+19. Вітер змінних напрямків, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарно з проясненнями, в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі до 0, вдень – до +7 градусів. Вітер переважно південно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність, у регіоні прогнозується переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +3…+8 градусів, удень – до +14…+16. Вітер змінних напрямків, 1-5 м/с.

Тернопіль запрошує на гастрономічно-музичний фестиваль «Галицька дефіляда»

Чоловік вкрав коня, аби “мати ще одного до пари”