У Тернополі буде екзотична забава

Поділитися

26-27 жовтня у Тернополі відбудеться подія, яку можна по-різному оцінити. Якщо говорити коротко, то 10 власників ресторанів (спочатку планувалось до 30) у файному місті зроблять фестиваль галицької кухні. На Театральному майдані. У китайських палатках від пивного спонсора. Готуватимуть давні українські страви, якими вгощатимуть за символічну плату. Власники ресторацій також будуть готувати, спілкуватися з гостями. За словами Максима Мариновського, після приїзду з фестивалю піци у Львові, де він побачив минулої неділі тисячі людей на площі, Тернопіль о 18 годині зустрів його пусткою: дві-три автівки, мінімум людей. Місто наче вимерло. Галицькою дефілядою хочуть залучити туристів до нашого міста. Що ж будуть показувати – не розповідали учасники прес-конференції. Напевно, туристи будуть їхати до нас, щоб лише файно поїсти…

-Сергій Надал, слава Богу, нас підтримує – на початку свого виступу заявив Михайло Гросуляк. В чому там слава – не уточняв. У місті Тернополі  навіть колишні кримінальні елементи, які вибились в бізнесовці, не хочуть мати справ з мером. Кажуть, що не знаходять з ним спільної мови. Що вже тоді говорити про “лохів”, як кажуть у податковій.

Разом з тим, задумка організаторів фестивалю, звісно, хороша. Мають бажання люди щось добре робити – і вже молодці. А як воно вийде – покаже час.

У Тернополі казино “розкидані” по цілому місту

У Тернополі гастролер зі Львова обкрадав студентські гуртожитки