У Тернополі на стадіоні зведуть будинок!

Поділитися

Доброго дня редакціє тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ”. Направляю Вам рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради, яким “провели рішення” повз сесію. Цікаво, чи депутати погодили б будову на стадіоні у Тернополі?

Рішення виконавчого комітету № 1705

Про розгляд звернення приватного вищого навчального закладу “Інститут економіки і підприємництва” з питань будівництва за адресою просп. Злуки

Розглянувши звернення приватного вищого навчального закладу «Інститут економіки і підприємництва», у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009р. № 489, керуючись Законами України „Про основи містобудування”, „Про планування і забудову територій”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1.Надати приватному вищому навчальному закладу «Інститут економіки і підприємництва» (ід. Код 21133768) містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки за адресою просп. Злуки для будівництва групи житлових будинків з вбудовано-прибудованими закладами спортивного призначення та відкритими спортивними спорудами загального користування.

2.Зобов’язати приватний вищий навчальний заклад «Інститут економіки і підприємництва»:

2.1.Проектну документацію погодити в управлінні містобудівного та архітектурного комплексу.

2.2.Приступити до будівельних робіт після отримання дозволу на виконання будівельних робіт.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань містобудування та архітектури, регулювання земельних відносин В.Є. Дідича.
З повагою, Олександр Руднєв

Футболісти Польщі не збираються “бути хлопчиками для биття на Уемблі”

У Москві через вбивство росіянина нелегалом з Кавказу розпочалось масове заворушення і погроми