Українець у Панамі важко поранив російського віце-консула

Поділитися

Громадянин України напав з ножем на російського віце-консула в Панамі Євгена Манілова. Дипломат госпіталізований у важкому стані. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає УНН.

Інцидент стався в п’ятницю в столиці країни Панамі. Російський посол Євген Єрмаков розповів, що віце-консул Росії разом з двома супроводжуючими знаходився на автостоянці у Міжнародного бізнес-центру Панами, коли до нього підбіг молодик і на очах у численних очевидців вдарив йому ножем у живіт.

Дипломат був госпіталізований в Національний госпіталь у важкому стані. Там йому зробили операцію. За останньою інформацією, стан Манілова зараз стабільний

Поліція затримала злочинця по гарячих слідах. Спочатку місцеві ЗМІ повідомляли, що він є громадянином Хорватії, але пізніше стало відомо, що напад здійснив українець.

Цю інформацію підтвердив посол Росії в Панамі Олексій Єрмаков. За його словами, українець, який приїхав до Панами пару місяців тому як турист, був наркоманом і раніше неодноразово звертався в російське диппредставництво з вимогою дати йому грошей.

Посол не виключив, що напад був помстою за відмову дати гроші. Після того, що сталося посольство попросило поліцію і МЗС Панами з проханням посилити охорону диппредставництва.

Проти співачки К.Абдуліної порушили кримінальне провадження за “бидялчі школи”

Український стрибун визнаний найкращим спортсменом Європи