Упіймали зловмисника, який через ревнощі вбив чоловіка коханки

Поділитися

Через кохання до заміжньої жінки і ревнощі 59-річний мешканець Дніпропетровська скоїв убивство. Він підстеріг чоловіка своєї коханки біля гаражів та три рази вистрілив у нього. Для розшуку зловмисника по Дніпропетровській області було введено оперативний план “Сирена”, який дозволив працівникам міліції вже за декілька годин затримати підозрюваного у вбивстві, повідомили УНН у ВЗГ ГУМВС України у Дніпропетровській області.

У вересні 2012 року 33-річна жінка познайомилася з жителем Дніпропетровська на декілька десятків років старшим за себе. Дружні стосунки переросли у кохання. Вже за півроку чоловік запропонував жінці розлучитися та одружитися з ним. Утім, молодиця відмовила йому, більше того – зізналася у всьому своєму чоловікові. Останній декілька разів зустрічався із суперником, наполягаючи, щоб той припинив приїжджати до його дружини.

Трагічна розв’язка сталася 27 жовтня. Цього дня чоловік забрав жінку з роботи, висадив біля будинку та поїхав поставити машину в гараж. Дружина помітила, що автомобіль коханця поїхав слідом. Стурбована жінка зателефонувала чоловікові. Їй ніхто не відповів, тож дружина поспішила до гаражів. Але запізно – вона знайшла вже мертвого чоловіка з двома вогнепальними пораненнями у груди.

Вже за хвилину про вбивство знали у Ленінському райвідділі міліції Дніпропетровського міського управління. На пошуки зловмисника були кинуті сили працівників оперативних служб та спецпідрозділу “Беркут”. Завдяки швидкому реагуванню співробітників міліції вже за кілька годин зловмисника було затримано.

Його дії кваліфікуються слідчими за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення даного злочину передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Зниклого підлітка знайшли завдяки небайдужому чоловікові

Літак з футболістами “Дніпра” не зміг приземлитися в Одесі