Затримали вагітну, яка ледь не вбила ножем чоловіка

Поділитися

Селидівські міліціонери затримали “на гарячому” 27-річну місцеву мешканку. Жінка порізала ножем по горлу свого знайомого і намагалася приховати сліди злочину, повідомили УНН у ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.

Як повідомили міліціонерам свідки, жінка прийшла в будинок до постраждалого і з порога почала з’ясовувати стосунки. У якийсь момент сварки обхопила свого співрозмовника за шию і порізала принесеним з собою ножем. Жінка залишила жертву стікати кров’ю і покинула місце злочину.  перебуває на четвертому місяці вагітності.

Правоохоронці з`ясували, що жінка перебуває на четвертому місяці вагітності, утім зловживає спиртним. У неї вже є троє дітей семи-, шести- і чотирирічного віку. Старших вона залишила жити з їх батьком, а молодшого віддала кумі.

За словами начальника Селидівського МВ Володимира Гончарова, свідки викликали “швидку”, а медики повідомили про подію в міліцію. Правоохоронці затримали жінку, коли та намагалася змити слідки крові з одягу.

Жінка в усьому зізналася. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (замах на вбивство). Затриманій обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Триває досудове слідство

Перемогу в номінації “Приз глядацьких симпатій” Сьомого міжнародного конкурсу “Монетне сузір’я – 2013” отримала пам’ятна монета “УЄФА. Євро-2012. Україна-Польща”

Візові шахраї “кинули” на 20 тисяч євро